AKTUÁLIS PROGRAMOK,ÚJDONSÁGOK

 

Hiszek abban, hogy testtel, szellemmel és lélekkel egyaránt tudatosan törődni kell ahhoz, hogy harmóniában élhesünk . Ehhez szeretnék segítséget nyújtani gondolatokkal, tanácsokkal,szakértőkkel.

De  ne csak kívülről keresd az erőt, hiszen benned is adott és bármikor pozitív célok szolgálatára állítható

 

2018 = 2 + 0 + 1 + 8=11

A Vénusz a Jupiter után a legjobb hatású bolygó. Hozzá tartoznak az örömök, a nyugalom, a kellemes érzések, a luxus, bizonyos mértékben a gazdagság, és a legfontosabb, a szerelem! 

 a Vénusz éve – az élet napos oldala*!

 

  Talpgyógyász:

"A valódi változás ismertetőjegye, hogy Te már máshogyan viselkedsz, annak ellenére, hogy a körülmények még mindig ugyanolyannak látszanak. Ekkor változtál meg igazán, mert már nem érdekel, milyenek a körülményeid, Te egyszerűen csak eldöntötted, milyen akarsz lenni, kivé akarsz válni és hogyan akarsz érezni...És amikor ezt tényleg megteszed, akkor adsz csak lehetőséget a körülményeidnek, hogy visszaigazolják a benned végbemenő változást." (Bashar)
 

 

 

 

Everness Fesztivál 2018 - A tudatosság ünnepe

Öt nap felejthetetlen együttlét a tudatosság, az önmeghaladás, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód és valódi kikapcsolódás szellemében. A hazai és külföldi spirituális írók, tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramokkal várunk minden szellemi és lelki táplálékra vágyót. 
Család- vega- és vegánbarát fesztivál a Balatonparton, ahol az lehetsz, aki mindig is voltál.

Ha nem jön össze a baba....

Méh-Erő-Kör 

 

Tartalom:

 • méhtisztító gyakorlatok
 • méhtér energetizáló gyakorlatok
 • méh meditációk
 • gyógyító mesék, mítoszok
 • méhtisztító-gyógyító-erősítő praktikák
 • méhrituálék és szertartások
 • gyógyulás, feltöltődés a női körbe
 • Vár benneteket szeretettel:

  Pozsgai Nikoletta( kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta, női önmegvalósítás specialista )

 • Jelenkezni http://www.noionmegvalositas.hu/szakralis/meherokor/

 • Helyszín: Grál Ház, Bp. 1073 Erzsébet krt. 58. I. em. 

Könyv ajánló: 

Már  kapható a hazai makrobiotika hiánypótló alapműve!

Sebestyén Szilvia: Makrobiotika az egészséges és harmonikus életért

A könyv nélkülözhetetlen segítség azoknak, akik a makrobiotika segítségével szeretnék átformálni az életüket, megőrizni és helyreállítani egészségüket vagy megelőzni bizonyos betegségeket. A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód, amely a testi-lelki egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. Könyvünk szakszerű segítséget nyújt az ételek alapanyagainak helyes kiválasztásától kezdve a megfelelő konyhatechnikák elsajátításáig, elmélet, gyakorlat és sok recept elsősorban hazai alapanyagokkal. A makrobiotika gyakorlati megvalósítását  izgalmas, változatos alapreceptek segítik, amelyeket színes illusztrációk szemléltetnek. A Kossuth Könyvkiadó színes, illusztrált, elegáns kivitelű kiadványának terjedelme 240. oldal, fogyasztói ára: 4.500 Ft

 Aktuális programok! 

 

 
Csillagmag programok 
Kiss Balázs Kúnóval
 
 
     

Nagyon fontos, hogy beszéljünk 2018-rol, mert igen sok kihívással nézünk majd szembe, ami új és szokatlan lesz. Az ezzel kapcsolatos égi üzenetek mindennapi értelmezését szeretném átadni. Olyan konstellációk alakulnak ki, amelyekben hatalmas potenciál rejlik, de a kellő tudatosság hiányában csak elmélyülhetnek a bennünk lévő tudattalan, negatív tartalmak. Az előadás célja, hogy közérthetően elmeséljem azt, hogyan lehet felülemelkedni az év kihívásain.

Időpont: 

Helyszín: Magnet Ház, Andrássy ú 98. (Juhar terem)

Belépés: ingyenes

(foglalás nem szükséges, de érdemes korán érkezni, mert a későn jövőknek már nem tudunk helyet biztosítani)

 

Induljon TUDATOSAN 2018!
Tudtad, hogy 2018 a vénuszéve lesz? Szererlem ,Bőség, Egészség, Harmónia. Mind erre vágyunk, fűszerezve egy jól működő párkapcsolattal, családi boldogsággal, békességgel, szeretettel. 
Amennyiben meg akarod teremteni a jólétet és a bőséget az életedben, és ezért hajlandó vagy lépéseket tenni,látogass el Kis Balázs Kunó asztrológus oldalára : 
 http://csillagmag.hu/impresszum/

 

 
 

A 2018-as évet napról napra végignéztem – mármint az asztrológiai lenyomatát – amikor a Csillaglesőt írtam. Nagyon más energetikájú év lesz, mint 2017: nem jobb vagy rosszabb, mert az efféle általánosítás az illúziók kergetésen kívül nem sok mindenre jó, viszont a fókuszpontok máshová helyeződnek. Talán látszólag könnyebb, mert nem kevesebb feszültség várható, de ez nem azt jelenti, hogy most majd minden az öledbe hullik… :)

Ám most hamarabb érhetsz el látványos változásokat, míg 2017  a kevésbé látványos változásokról szólt, amelyek nehezebbnek tűntek, de magasabbra is emelhettek.

Olyan konstellációk alakulnak ki 2018-ban, amelyekben hatalmas potenciál rejlik, de a kellő tudatosság hiányában csak elmélyülhetnek a bennünk lévő tudattalan, negatív tartalmak. Az előadás célja, hogy közérthetően elmeséljem azt, hogyan lehet felülemelkedni az év kihívásain.

Időpont: 2018.01.12. péntek, 18:00 – 19:30

Helyszín: Magnet Ház, Andrássy ú 98. (Juhar terem)

Belépés: 1.000 Ft.

Érdekel az IKERLÁNG SZERELEM ?

"Azon ikerlángok képesek egyesülni egymással, akikben megszűnik mások elítélése vagy egyáltalán bármilyen megítélése"

Részletek: IKERLÁNG beszélgetőkör

https://www.facebook.com/pages/Talpgy%C3%B3gy%C3%A1sz/323035171063992

https://www.facebook.com/groups/552186121590550/?fref=ts

 

Világcsücsök

 Életmód és Kulturális Központ

A közösségi tér rendkívül üzenettel bír: a közösség valahová tartozás és nyitottság, ugyanakkor az egymás iránti tisztelet és szeretet otthona, ahol minden ember  megvalósíthatja küldetését.

ÚJDONSÁGOK! 

-Gerincjóga órák

-Intimitásról Feketén-Fehéren – párkapcsolati előadás 

-Lélektánc – finom, meditatív tánc (előzetes gyakorlat nélkül)

facebook.com/vilagcsucsok

vilagcsucsok@gmail.com   tel:06 30 884 4694   -  

1132 Budapest, Váci út 50. (2-es kapucsengő)

 

 


MAKROBIOTIKA INTÉZET PROGRAMJAI:

2018-ben is tanulj a makrobiotikáról, főzz velünk a kurzusokon!
Válassz 2018-as kínálatunkból, vagy gyere el minden alkalomra! Gluténmentes étkezés, gyermekek makrobiotikus ételei, természetes ételek ünnepekre és hétköznapokra és további sok érdekes téma a kurzusainkon!

KUZUSOK:


www.makrobio.hu 

TÓTH GÁBOR

okl. élelmiszer-ipari mérnök, táplálkozástudományi előadó, szakíró:

 

Immunerősítési ajánlata

katt ide:

https://www.youtube.com/watch?v=-rVFr9be82E

-
www.tudomanyeseletmod.hu/toth-gabor/