VÉRCSEPP ANALÍZIS,
Tudod mit árul el Önről egyetlen csepp véred?

Vércsepp analízis1 800 - szoros nagyításban nagyon is sokat!
Gondoltad volna, hogy egy aprócska tűszúrás az ujja hegyén elegendő ahhoz, hogy minden információt megkaphasson a szervezetében aktuálisan zajló folyamatokról?

A vér az élet folyója, mindenről „tud”, ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért, ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket kérdezni.

Az élővércsepp analízis segítségével könnyedén kialakíthatod a helyes életmódod, és a javasolt változtatások következtében, 4 - 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat majd a szemed elé!

A vizsgálat erőssége az olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam.

A hagyományos vérvizsgáló módszerek mindegyike kémiailag módosítja a vérből vett mintát.
Ha azonban pontos képet akarsz kapni arról, hogy milyen állapotban kering a szervezetedben a vér, akkor kezeletlen mintát kell vizsgálnunk.
Méghozzá olyan eljárással, amely nem változtatja meg a minta szerkezetét és kémiai összetételét.

Ez a videó-mikroszkópos eljárás a még „élő" vérminta vizsgálatán alapul. Különlegessége, hogy a kép megjelenik a monitoron is, tehát szabad szemmel is jól látható.

Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvér sejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat.
Ha pedig nem elégedett a látvánnyal, akkor a vizsgáló orvos iránymutatásai szerint korrigálhatja táplálkozását és életmódját.

A vércseppanalízis során az élő vércseppet vizsgálják. Nem azt nézik, hogy az
egyes elemekből mennyi van a vérben, hanem hogy azok épek-e, életképesek-e, mennyire aktívak, egymáshoz képest hogyan helyezkednek el. Mivel a vér összetétele és alakos elemeinek állapota követi a szervezetben zajló kóros folyamatokat, ezért azokat élő állapotukban vizsgálva még csak nagyon enyhe, vagy akár egyáltalán nem jelentkező tünetek esetén is megállapítható a betegségre való hajlam, vagy, hogy a betegség kialakulása megkezdődött.
Mit jelent a sötét látóteres technika?

A hagyományos mikroszkópos vizsgálatnál fehér háttér előtt fekete foltokként jelennek meg az alakos elemek. Ennél a módszernél a speciális megvilágítási rendszernek köszönhetően a vércseppet oldalról éri a fény, így fekete háttér előtt látszanak a színes elemek. Nem is kell a mikroszkópba nézni, a vizsgálatot végző személy kommentárja mellett a számítógép monitoron követhetjük figyelemmel vércseppünk önálló életét.
Mit láthatunk a monitoron?

Az élő vércseppben láthatóak a sodródó, kör alakú, a közepükön kissé behorpadt, fánkra emlékeztető vörösvérsejtek, - a nagyobb, ezüstösen fehér, lassabban mozgó fehérvérsejtek, - a sebesen haladó táplálékrészecskék, vagy az esetlegesen megjelenő salakanyagok, fehérjeszálak, emésztetlen anyagok. A gombák jelenlétére utaló jelek már akkor is láthatók, amikor a szervezet gombásodása még nem okoz tüneteket, - de éppen így megfigyelhetőek a baktériumok is.
Hogyan kell a vizsgálatra felkészülni?

A vizsgálat napját megelőző este már ne fogyassz fehérjetartalmú, zsíros ételt és min. 6 órával a vizsgálat előtt ne egyen, mert az emésztetlen tápanyagok jelenléte látszik a vérben, kis mozgó pöttyökként és megnehezítik a többi elem vizsgálatát. Inni lehet, sőt ajánlott is, klór - és szénsavmentes vizet, de legegészségesebb a desztillált víz.
Hogyan zajlik a vizsgálat?

A vizsgálatot az adatok felvétele, majd részletes kikérdezés előzi meg. Egy apró tűszúrás az ujjbegybe és kezdetét veszi a saját szervezetünkbe tett csodálatos utazás. A vizsgálatot végző személy segít értelmezni a történéseket, mert nem álló-képet nézünk, vérünkben ugyanis „zajlik az élet”. A vizsgálatot életmód tanácsadás zárja. A páciens tanácsokat kap a felderített panaszok kezelésére. Kizárólag természetes alapanyagú készítményeket ajánlunk. Ha szükségesnek látjuk, javasoljuk a további szakorvosi vizsgálatot.
Mire deríthet fényt a vizsgálat?

Az élő vércsepp vizsgálatából látszik a vitaminok, ásványi anyagok hiánya. A fehérvérsejtek állapotából kikövetkeztethető az immunrendszer működőképessége. A plazmában felhalmozódott anyagokból kiderül, rendben van-e a szervezet sav-bázis
egyensúlya, vannak-e felesleges méreganyagok a szervezetben, de pl. a túl sok fehérje is észrevehető. Látszanak a mikroorganizmusok, - ellenőrizhető az oxidatív stressz, azaz a szabadgyök-terheltség mértéke. Észlelhető az emésztőrendszer, a vese, vagy a máj csökkent működése - mindez akkor, amikor konkrét problémát esetleg még nem is okoz.

A vércseppanalízis kb 1 órát vesz igénybe