MÁJTISZTÍTÁS
Tudtad, hogy…

… a felnőttek 90%-ának a májában vannak kövek (legalább 3 kis kő), de 99%-uk nem is tud a létezésükről,
… egyes embereknek akár 3000 kő is lehet a májában és ugyanennyi az epehólyagjában,
… a 14 és 18 év közötti gyermekek 15-30%-ának található kő a májában (legalább 3 kis kő),
… a 35 évnél idősebb emberek 95%-ának van kő a májában és az epehólyagjában, de közülük nagyon kevésnek vannak tüneteik?
A gyomorral ellentétben a máj ritkán jelzi közvetlenül, ha nehézségei vannak, vagy a figyelmünket igényli.

Közvetetten jelez azonban, ha működése zavarokba ütközik. Bőrirritáció, gyenge látás, emésztési problémák, vastagbél problémák, rendszertelen menstruáció, visszatérő fejfájás, súlygyarapodás, fáradékonyság, légzési nehézségek, memória- és koncentrációs zavarok, ízületi bántalmak vagy súlyosabb betegségek: szívbetegségek, rák, cukorbetegség, Alzheimer kór, csak hogy egy párat említsünk, nem fordulna elő, ha a máj optimálisan működne.
A máj megtisztítása az epekövektől drámaian javítja az emésztést, ami egészségünk alapját képezi. Akár a már kialakult allergiák megszűnésére is számíthatunk minden egyes tisztítás alkalmával. Eltünteti továbbá a váll-, felkar- és hátfájdalmat is. Több energiánk lesz és általános közérzetünk nagymértékben javul.
A máj feladata az epe termelése.

A máj tele van vezetékekkel, melyek az epét egy nagy epevezetékhez szállítják. Ide csatlakozik az epehólyag is, amely egy nagy tárolóként funkcionál.
Sok ember, köztük gyermekek esetében az epevezetékeket epekövek zárják el.

Néhányan allergiáktól szenvednek, míg mások tünetmentesen élik életüket. Az epehólyag röntgennel történő vizsgálatakor semmi sem mutatható ki. Általában ezek a kövek nem az epehólyagban vannak, továbbá kicsik és még nem kövesedtek, így a röntgenképen nem láthatóak.

Több, mint fél tucat variációja létezik a köveknek, legtöbbjük belsejében koleszterin kristály található.

Lehetnek feketék, pirosak, fehérek, zöldek vagy világosbarna színűek.

A zöldek színét az epe adja.

Alkalmanként több kő egy nagyobbá áll össze.
Amint a kövek mérete nő és száma gyarapodik, egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a májra, ezáltal a máj egyre kevesebb epét termel. Képzeljünk el egy apró kövekkel teli kerti locsolócsövet:

egyre kevesebb víz tud átjutni a csövön, így annak az esélye is egyre csökken, hogy a víznyomás kilökje a köveket a csőből. Az epekövek jelenlétével egyre kevesebb koleszterin hagyja el a szervezetet, a koleszterinszint emelkedik


Tisztító kúra – Dr Hulda Clark által kidolgozott
MINDEN TISZTELETEM AZOKNAK AKIK VÉGIG CSINÁLJÁK!!!!!
MÁJTISZTÍTÓ KÚRA
Ha megtisztítod a májat az epekövektől, az emésztésed drámaian meg fog javulni, ami az egészség alapja. Várható, hogy az allergiák eltűnnek, minden egyes kúrával egyre inkább! Hihetetlen, de a kúra megszünteti a váll, a felső végtagok és a hát fájdalmát is. Sokkal több energiát és jobb hangulatot eredményez.
A májban lévő epecsatornák megtisztítása a leghatásosabb módszer, amit a szervezet egészsége érdekében megtehetsz.
Nagyon fontos, hogy mielőtt a májtisztítást elkezdenéd, csinálj végig egy vesetisztító kúrát,és irts ki az élősködőket is szervezetedből, ezenkívül a fogászati problémákat is old meg. A szánk legyen fém- és baktériummentes. A mérgező anyagokkal teli száj nagy nyomást gyakorol a májra, és rögtön megterheli a tisztítás után. Először tehát ezt a problémát kell orvosolnunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

A máj naponta 0.8-1,5 liter epét termeljen. A máj tele van kis csatornákkal, amelyek az epét a nagyobb epevezetékbe szállítják. Az epehólyag az epevezetékhez csatlakozik, és víztárolóként működik. Ha zsírt vagy proteint fogyasztunk, az arra készteti az epehólyagot, hogy körülbelül 20 perccel később kiürítse magát, a tárolt epefolyadék pedig befejezi az útját az epevezetéken keresztül a bélbe jutva.

Rengeteg embernél, beleértve a gyerekeket is, az epéhez tartozó csatornák tele vannak epekövekkel. Néhányuk allergiát vagy csalánkiütést okoz, de némelyik tünetmentes marad. Ha az epehólyagot ultrahanggal vagy röntgennel megvizsgálják, semmit nem fognak találni. Általában a kövek nem is az epehólyagban helyezkednek el. De nem csak emiatt nem láthatók, hanem azért sem, mert a legtöbbjük túl kicsi, és nem meszesedett még el, ezért a röntgensugarak áthatolnak rajta. Több, mint fél tucat fajtája létezik az epeköveknek. A legtöbbjükben koleszterinkristályok vannak. Lehetnek feketék, vörösek, fehérek, zöldek vagy barnák. A zöldek a rájuk tapadt epétől kapják a színüket. Figyeljük meg a képen, hogy hány kő van ismeretlen dologba beágyazva. Lehet, hogy ezek az élősködőktől maradtak vissza? Figyeljük meg, hogy hánynak van olyan alakja, mint a dugónak, hosszanti rovátkával a tetejénél. El tudjuk képzelni a beragadt epecsatornákat az alakjukból. Más kövek sok kisebb kőből állnak össze, ami azt mutatja, hogy az utolsó tisztítás után valamikor újra egyesültek

Minden egyes kő belsejének legmélyén egy halom baktérium található, ami a kutatások szerint azt sugallja, hogy a kő egy elpusztult parazitából kezdhetett el formálódni.
Ahogy a kövek nőnek, és egyre nagyobbak lesznek, a májban lévő nyomás miatt kevesebb epe termelődik. Képzeljük el ezt a helyzetet. Olyan, mintha a kerti locsolócsőben márványdarabok lennének. Sokkal kevesebb víz folyna ki belőle, ami csökkentené a lehetőséget arra is, hogy a csőből kilövelljenek a márványdarabok.
Az epekövek miatt nagyon kevés koleszterin tudja csak elhagyni a testet, ezért a koleszterinszint megemelkedhet.
Miután az epekövek porózusak, könnyen beszívnak minden baktériumot, cisztát, vírust és parazitát, ami a májon keresztülhalad. Így fertőzések „ezrei” jelenhetnek meg, örökké ellátva a szervezetet friss baktériumokkal. Egy gyomorfertőzés (pl. a fekély) sem gyógyítható tartósan anélkül, hogy az epeköveket el ne távolítanánk.

Végezzük el a májtisztító kúrát évente kétszer

Előkészületek:
• Nem tisztíthatjuk meg a májunkat, amíg élő paraziták vannak benne. Nem szabadulunk meg ilyenkor túl sok kőtől, és rosszul érezhetjük magunkat. Egy hétig zeppeljünk intenzíven, minden egyes nap, vagy a parazitairtó program első három hetét csináljuk végig, mielőtt a májtisztításhoz hozzákezdenénk. Ha a „Karbantartó parazitairtó program”-ot csináljuk, akkor mindig készek vagyunk a májtisztító kúrára.
• A vesetisztító kúra befejezése is nagyon fontos a májtisztítás megkezdése előtt. A vesék, a húgyhólyag és a húgyutak tökéletesen kell hogy működjenek, hogy hatásosan el tudják távolítani a nemkívánatos anyagokat, amelyek a bélből felszívódnak, amikor az epe kiürül.
• Ha lehetséges, végezzünk el minden fogászati kezelést a kúra előtt. A szánk legyen fém- és baktériummentes. A mérgező anyagokkal teli száj nagy nyomást gyakorol a májra, és rögtön megterheli a tisztítás után. Először tehát ezt a problémát kell orvosolnunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Hozzávalók:

Keserűsó: 4 evőkanál
Olívaolaj: 1¼ dl
Piros grapefruit frissen, kézzel facsart leve (kb. 1,5-2 dl)
(növényi eredetű altató, ha rossz alvó vagy (megj.: elhagyható, nem feltétlenül szükséges.)
Nagy, műanyag szívószál, könnyebb vele meginni a folyadékot.
Literes üveg kupakkal.

Lehetőleg szombaton kezdjed el a májtisztítást, hogy tudj utána egy napot pihenni.
Ne szedj be előtte semmi olyan gyógyszert vagy vitamint, amit nem muszáj, mert azok csökkenthetik az eredményt. Egy nappal a májtisztítás előtt már mindenképp hagyd abba a parazitairtó programot és a vesetisztító kúrát is.
Teljesen zsírmentes reggelit és ebédet fogyassz. Például gyümölcsöt, gyümölcslevet, mézes kenyeret vaj nélkül, főtt burgonyát vagy nyers zöldségeket, csak sóval. Ne igyál ,egyél tejterméket sem. Így az epe megsokszorozódik, és nő a nyomás a májban. A nagyobb nyomás pedig több követ fog kipréselni.

14.00: Mostantól ne egyél, és ne igyál semmit. Ha ezt a szabályt felrúgod, később rosszul érezheted magadat.
Készítsd el a keserűsó oldatot:
Oldj fel 4 evőkanállal 8 dl vízben.
Ez kiteszi a négyszeri 2 dl-nyi fogyasztásra valót. Tedd a hűtőbe, hogy hideg legyen (így könnyebb lesz meginni).

18.00: Igyál meg 2 dl-nyit a hideg keserűsóoldatból. (Ha valamiért nem tudtad elkészíteni előre, akkor most oldjunk fel egy evőkanálnyit 2 dl vízben). Adhatsz hozzá ⅛ kávéskanál C-vitamin port, így javul az íze. Ihatsz utána pár korty vizet, vagy kiöblítheted a szádat is.
-Tedd ki az olívaolajat és a grapefruitlevet de még csak melegedni.

20.00: Ismét igyál meg ugyanannyi keserűsós vizet. (Délután két óra óta nem ettél, de nem fogsz éhséget érezni.)
- A siker érdekében rendkívül fontos az időpontok pontos betartása!

21.45: Önts 1¼ dl olívaolajat egy jól záródó edénybe. Adjuk hozzá a legalább 1½ -2 dl grapefruitlevet, melyből előzőleg villával kiszedted a rostokat. Zárd le, és rázd jól össze, amíg teljesen vízszerű folyadékot nem kapsz.

Valószínű ,hogy azt este folyamán már többször kellett WC-re menned.
22.00: Igyad meg az elkészített italt.
(Ha kell vedd be az altatót az első kortyokkal)
-Az a tapasztalat ,hogy ha szívószálat használsz, könnyebben meg tudod inni a folyadékot.
Mindenképp állva, lassan idd meg!
MAX: 5 perc alatt (nagyon öreg vagy beteg emberek elhúzhatják 15 percig is).
Utána azonnal feküdj le!
Ha ezt nem teszed meg, a várva várt eredmény csökken .
Minél hamarabb fekszel le, annál több kő fog távozni a szervezetedből.
Feküdj a hátadra, a fejed alatt legyen több párna, és maradj mozdulatlanul legalább 20 percig. Koncentráljunk arra, ami a májban történik. Ezt érezni is fogjuk (fájdalom nélkül), mert a keserűsó megnyitotta a csatornákat. Gyorsan próbálj elaludni.

A következő reggel:( 6.00 óra után történjen.)
- Felkelés után igyad meg a harmadik adag keserűsós vizet és feküdj vissza (hasmenés várható de lehet hányingered is )


2 órával később. Igyad meg a negyedik (utolsó) keserűsóoldatot. Nyugodtan feküdjünk vissza
megint pihenni.
További 2 óra múlva elkezdhetsz enni.
Fokozatosan építsd vissza a táplálékot.
Először csak egy kis gyümölcslevet igyál. Fél óra múlva már gyümölcsöt is fogyaszthatsz. Egy órával később pedig már ehetünk rendesen, de ne túl nehezet. Vacsorára már teljesen rendben leszünk.

Mindenképpen meg kell vizsgálnod a székletedet. Keress zöldeket, mert ezek bizonyítják, hogy valódi epeköveket és nem ételmaradványokat látsz. Csak a májban lévő epe zöldborsó színű! A koleszterintartalom miatt az epekövek a széklet fölött fognak úszkálni. Számold meg őket , mindegy, hogy zöld vagy barna színűeket látsz. Legalább 2000 epekőtől kell megszabadulni, hogy az allergiák és a hátfájdalom tartósan megszűnjön. Az első tisztítás akár napokra megszabadíthat tőlük, de ahogy a hátsó traktusban lévő kövek előrejutnak, újra előjönnek a régi tünetek. A teljes siker érdekében tanácsos a tisztító kúrát addig ismételni amíg látsz benne köveket.( kell 2 hét szünet) Soha ne végezd azonban olyankor, ha beteg vagy!
Néha az epecsatornák tele vannak koleszterinkristályokkal, amelyek még nem formálódtak kövekké. Ezek úgy néznek ki, mint a „pelyva”, ahogy a WC-ben a folyadék tetején úszkálnak. Barnás színűek lehetnek, tele koleszterinkristályok millióival.
Ezektől a pelyváktól legalább annyira fontos megszabadulni, mint a kövektől.
(TIPP:ha veszel egy tészta szűrőt és bele rakod
a WC-be ,akkor könnyebben el tudod végezni a kövek vizsgálatát)

Mennyire biztonságos a májtisztító kúra?
ötszáz eseten alapuló tapasztalat alapján (beleértve hetvenes, nyolcvanas éveikben járó embereket is) egyikük sem került kórházba, vagy panaszkodott fájdalomról. Bár a kúra után egy-két napig van aki kicsit rosszul érezheti magát, de csak akkor, ha nem vette figyelembe az élősködők kiirtására vonatkozó szabályt. Ezért nagyon fontos, hogy először a vesetisztító kúrát és a parazitairtó programot csináld meg.

Megcsináltad? Gratulálok!
Műtét nélkül sikerült eltávolítanod az epeköveket! Szeretném azt hinni, hogy én tökéletesítettem ki ezt a receptet, de adjuk meg a tiszteletet az eredetének . Már évszázadokkal, ha nem évezredekkel ezelőtt kitalálták.
Köszönet nekik!
Ez az eljárás ellentmond sok modern orvosi nézőpontnak. Az epekövek szerintük az epében formálódnak, és nem a májban. Szerintük csak pár darab fordulhat elő, és nem ezrek.
A fájdalmat nem kötik össze mással, csak az epegyulladással. Könnyű megérteni, hogy miért gondolják ezt: amikor akut fájdalom alakul ki, akkor már van néhány kő az epehólyagban, és már elég nagyok és meszesek ahhoz, hogy röntgennel látni lehessen őket, és tényleg gyulladást okoznak. Amikor eltávolítják őket az epehólyagból, a fájdalom megszűnik – de az emésztési problémák és más fájdalmak megmaradnak!
Az igazság nyilvánvaló. Azoknál az embereknél, akiknél az epehólyagot műtétileg eltávolították, még mindig zöld, epével burkolt kövek ezrei találhatók, és bárki, akit ez érdekel, és felboncolja a köveit, láthatja, hogy koncentrikus körökben lévő koleszterinkristályok mutatják az „epekövek” valódi természetét.


Hol szerezhető be a szükséges tinktúra, gyógynövény, vitamin...?
Ezeket a termékeket közvetlenül a Dr. Clark Centrumtól tudod megrendelni, vagy Amerikából.
Ha rákeresel a google-ben vagy yahooban, sorra dobja ki az amerikai webshopokat.
Ezeknek az ára nagyon drága ezért ajánlok neked sokkal olcsóbb de ugyan olyan hatású megoldást.
Vesetisztítás:
Parazita irtás:

Ha valaki ragaszkodna az amerikai hozzávalókhoz:

A Dr. Clark Zentrum elérhetőségei:
Dr. Clark Zentrum
Bielstrasse 12
CH-3053 Münchenbuchsee
www.drclark.com

Vesetisztító kúra (teljes) = Complete Kidney Cleanse (72.80 €)

Gyógynövényes parazitairtó program (teljes) = Complete Herbal Parasite Program (88.60 €)

Extrarős feketedióhéj tinktúra = Black walnut hull tincture extra strong 4oz. (100ml) (29.60 €)

Szegfűszeg = Clove Capsules, 500 mg 100 count (10.50 €)

Fehér üröm = Wormwood capsules, 365mg 100 count (16.80 €)

Béltisztító program = Bowel Program Complete (100 €)

A webshop linkje:

http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=234850