A HÓNAP TÉMÁJA A MEMÓRIA

 A memóriagondok egyre gyakoribbak. Az emberi agy a legtöbb esetben egyre rosszabbul dolgozik. Szerencsére...

...megállíthatod ezt a folyamatot, vagy akár vissza is fordíthatod!

Kutatások bizonyítják,hogy a leggyakoribb és legkellemetlenebb panaszokat, amelyek az agyat támadják meg (akár éppen ebben a pillanatban!). Ezeket „a memória négy gyilkosának” nevezem.

Tudtad, hogy a korodnak semmi köze sincs a memóriád állapotához? Igazából, ha az agyadat nem támadná folyamatosan „a négy gyilkos”, akkor a memóriád ugyanolyan jó lenne, mint 20-30 éve.

Miattuk veszíti el az agyad olyan természetes képességeit mint az arcok, nevek megjegyzése, a tárgyak és szavak összekapcsolása... és még sok más.

Az alábbiakban elolvashatod, hogy mi is „a négy memóriagyilkos” és hogyan győzheted le őket.

1. Memóriagyilkos – Az agyad MEGFULLAD!

Emlékszel, amikor azokról a kutatásaimról beszéltem, amelyek kimutatták, hogy Magyarország igen szennyezett ország? Éppen a szennyezettség az, amely gátolja az oxigén áramlását az agyba és az agy szó szerint megfullad!

Amikor a szén-dioxid molekulák és a nehézfémek összekapcsolódnak a véred hemoglobinjával, akkor a hatékony oxigénszállítás csökken. Szó szerint ellopják az oxigéntől a helyet.

Ez olyan, mintha egy ciszternából a friss vizet ellopnák, és bűzös, szennyezett, kémiai anyagokkal teli vízzel töltenék fel!

2. Memóriagyilkos – Az agyad szó szerint MEGRÖVIDÜL!

A kettes számú memóriagyilkos a tápanyagban szegény étel. Azáltal ahogyan mostanában kezelik az állatokat és a növényeket, ételeinkben nem maradnak tápanyagok!

1923-mal összehasonlítva a legtöbb termék elvesztette tápanyagtartalmának 80%-át. Ahhoz, hogy ugyanennyi tápanyagot vigyünk be a szervezetünkbe, 5-ször annyit kell enni!

Ez szomorú: az egészséges agyhoz kövérnek kell lenni! Az egyik hatalmas problémának a lecserélése egy másikra nem okos dolog, ugye?

3. Memóriagyilkos – Agyi hálózataid tönkremennek!

A zaj és a stressz, amely mindenütt jelen van a mai világban, ahhoz vezetnek, hogy a szervezetben jelen lévő kémiai összetevők könnyebben felbomolnak, mint korábban. Ezáltal szabad gyökök szabadulnak fel.

A szabad gyökök negatív hatást érnek el az agyban. Képzelj el egy ágat, amelyet a vihar tépett le. Van, hogy egy ilyen erős szél képes elszakítani az elektromos vagy telefonvezetékeket.

Ez pontosan így néz ki a te fejedben is. A szabad gyökök szó szerint elszakítják az összeköttetéseket az agyad szürkeállományában!

4. Memóriagyilkos – Az agyad D-vitaminra szomjas!

A legtöbb időt ma a lakásban töltötted? Mindennap kimész otthonról? Még ha ki is mész, mindennap süt a nap?

Természetesen nem. Mi magyarok, tökéletesen tisztában vagyunk a problémával. 7 hónapon keresztül Magyarországon a napot felhők takarják!

És éppen a napfény az, amely a szervezetünkben a jótékony D-vitamin termelését segíti elő.

A D-vitamin minden agyfunkció 98%-át segíti, ide értve a memóriát és a jókedvet.

Igen, ez tudományos tény: nap és D-vitamin nélkül rosszabb lesz a kedved és több rossz gondolatod lesz. Olyan, mintha fekete felhők jelennének meg a fejedben.

Mit kell változtatnom az életmódomon, hogy segítsem a memóriámat?

 

1. TELJES életmódváltásra van szükség.

VAGY

2. Olyan terméket kell fogyasztanod, amely a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza; különlegesen elkészített kombináció, amely természetesen építi vissza emlékezőtehetséged.

 

Mindenekelőtt természetes módon kell megszabadulnod szervezeted memóriagyilkosaitól.

Ne feledd: a jó memória természetes. Ha megszünteted a felejtés okát, akkor a memóriád automatikusan javulni fog.

Győzd le az 1-es számú memóriagyilkost: lásd el oxigénnel az agyad!

Ahhoz, hogy megvédd memóriádat az egyes számú gyilkostól, igazi őrző-védőre van szükséged. Valamire, amely nem csak a tökéletes oxigénáramlást látja el, de megvédi vörösvérsejtjeidet a betolakodóktól.

Ennek elkerülésére egy ritka fakivonatot alkalmazunk, amely Kínából származik. Ez a páfrányfenyő. Az ókori kínai orvoslásban használták, ez a Föld legtovább élő növényfaja.

Egyedi, természetes összetevői növelik a szervezet ellenálló képességét káros anyagok, szennyeződések és egyéb élősködők ellen.

Most már te kis kihasználhatod ezeket a lehetőségeket!

A páfrányfenyő használatával több energiád lesz és gyorsabban, tisztábban megy majd a gondolkozás.

A fejedben lévő „köd” el fog oszlani, mintha egy kínai hurrikán sodorta volna el!

Semmisítsd meg a 2. memóriagyilkost – ez olyan, mintha 5-ször annyit ennél… hízás és túl sok evés nélkül

Az agyadnak különleges zsírsavakra van szüksége a fejlődéshez. De a szürkeállomány megfelelő fejlődéséhez megfelelő elosztásra van szükség.

Mint a fal, amelyet rossz elosztású betonból készítenek, soha nem fog megkeményedni. Ugyanígy az agyad sem fog nőni, ha nem kapja meg a megfelelő elosztást.

Ilyen ideális keverék a szójalecitin, amelyet szójamagvakból nyernek ki. Gazdag olyan zsírsavakban, amelyek az agyad fejlődéséhez szükségesek.

4000 éve Indiában használták káplánok titkos memóriajavító szerként. Nincs is ebben semmi furcsa. A világon ez az egyik olyan ideális anyag, amely tökéletesen táplálja az agysejteket.

Építsd vissza elméd ezzel a titkos módszerrel

A szójalecitinnek köszönhetően visszaépíted agyad, sokkal több mindenre fogsz emlékezni, sokkal több információt fogsz majd tudni feldolgozni és sokkal könnyebben tudsz majd új dolgokat megtanulni.

Úgy képzeld el mintha az agyad könyvtára 200%-kal megnőtt volna!

Semmisítsd meg a 3. mamóriagyilkost – szabadulj meg a szabad gyököktől és építsd vissza agyad károsult hálózatait

Olyan szerek használata, amelyek segítik a memória javítását, de nem szabadítanak meg a szabad gyököktől, butaság. Ez olyan, mintha telefonvezetékeket javítanánk abban a szélviharban, ami széttépte őket!

Először is„tartsd fel a szelet”, vagyis szabadulj meg a szabad gyököktől. Ebben a camellia sinensis segíthet, azaz a kínai zöld tea. Erős antioxidáns hatással rendelkezik, kivétel nélkül megszabadít minden szabad gyöktől. Gyorsan és hatékonyan.

Nem csak „feltartja a szélvihart”, azaz eltünteti a szabad gyököket. Segíti az agysejtek közötti új kapcsolatok kiépítését is.

Ahogyan az Albert Einstein agyán végzett kutatások is kimutatták, a sűrű agyhálózat az, amely valakiből zsenit csinál.

Építs agyadban olyan nagy számú és olyan erős hálózatokat, mint amilyenek Albert Einsteinében is voltak.

A zöld teakivonat segít felgyorsítani gondolatmeneted. Képes leszel villámgyorsan tényeket, neveket és arcokat megjegyezni.

Nem is beszélve arról, hogy azonnal használni tudod majd a legmegfelelőbb szavakat, a legodaillőbb mondatokat és legfrappánsabb válaszokat!

Semmisítsd meg a 4. memóriagyilkost – szabadulj meg a depressziótól és segíts memóriádnak

Elüldözheted a depresszió fekete felhőit és javíthatsz memóriádon feltöltve D-vitaminraktáraidat. Ezt megteheted India és Ceylon nemzeti növényének, az ázsiai gázló, segítségével, amelyet tigriskaromnak is hívnak.

Az ázsiai gázlót száz éven keresztül depresszió elleni gyógyszerként használták. Indiában segített a depresszióban szenvedő embereknek. Magyarországon feltétlenül szükséges a D-vitaminhiány kiküszöbölése érdekében.

Ez azért van, mivel a gázló a D-vitamin erősebb formáját foglalja magában, a D3-vitamint. A szervezetedbe csak a napon állva juttathatod be (ami olykor túl kevés lehet) vagy használhatod az ázsiai gázlót.

Töltődj fel olyan energiával, amelyre leginkább szükséged van

Az ázsiai gázló egyenlő a jókedvvel és a depresszió hiányával. Friss, kevésbé fáradt gondolataid lesznek és több energiád.

A kutatások kimutatták, hogy ha komoly gondjaid vannak ezzel, akkor a D3-vitamin az, amellyel a legerősebb eredményeket érheted el ellene!

Az összetevők csak a siker 20%-át garantálják

A titok, amely ezen összetevők ilyen erős hatását produkálja, az az, hogy megfelelő technikával lettek összekapcsolva.

Nem elég, ha külön-külön veszed meg őket. Szükség van különleges technológiára, amellyel ezeket az elemeket összekapcsoljuk extrém alacsony hőmérsékleten.

Ehhez folyékony nitrogént használunk. A növények nem veszítik el a bennük lévő természetes anyagokat, azokat egyedi keverékké formálják. Ez más módszerrel nem lenne kivitelezhető.

Ezek az összetevők együtt ötször erősebbek. Ennek segítségével lehetséges, hogy a Revitalum Mind Plus ilyen hihetetlen eredményekre képes a memóriánkat illetően.