MÁJ
Mindenki tudja vagy már hallotta, hogy a környezetszennyezés, a túlzott alkoholfogyasztás és az egészségtelen táplálkozás káros hatással van az egészségre. Ám abba már ritkábban gondolunk bele, hogy a különböző cukrozott italok-ételek, a mesterséges adalékanyagok,ízfokozók és persze a gyógyszerek ( a fogamzásgátló tabletták is!) károsíthatják a testedet.

A mai rohanó életünk alatt tehát szegény májunknak igen csak dolgozni kell ,hogy kitisztítsa a szervezetedet, de segíthetsz ha időnként méregtelenítesz.

A méregtelenítés valójában nem más, mint szerveink, különösképpen májunk munkájának megkönnyítése, a káros anyagok és szabad-gyökök semlegesítésére tett kísérlet.
A tisztulás folyamatának sok típusa van: némelyek igen kemény munkát és lemondásokat követelnek, míg más módszerek játszi könnyedséggel kivitelezhetők. Utóbbi megoldásra jó például szolgálhatnak a kapszulák, a bennük rejlő MÁRIATÖVI gyógynövény kivonatának köszönhetően. A méregtelenítést így másodpercek alatt megoldjuk, de a mozgástól és az egészséges táplálkozástól ez esetben sem tekinthetünk el.

Miért pont Máriatövis…
A természetben már Jézus születése óta fellelhető ez a gyógynövény, amelynek hatóanyagát ma már az orvostudomány is célzottan alkalmazza a káros anyagok semlegesítésére. Hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a májsejtek normális regenerációjához, elősegíti a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Sőt, emésztőrendszerünk működését is serkenti! A nyár közeledtével nem árt belekezdeni egy méregtelenítő kúrába, így segítve elő a formás alakot, a jó közérzetet és az emésztőrendszer megfelelő működését!
Hogy csináld?
Egy 6-8 hetes méregtelenítési programot úgy képzeld el, mintha katonákkal vennéd körül májunkat – létfontosságú szerveid hálásak lesznek érte. „Van olyan betegség, amikor kiemelten fontos lehet szervezeted méregtelenítő funkcióinak segítése azzal, hogy odafigyelsz az étkezéseidre és az életmódodra. Különösen érdemes ezt megfontolni például azoknak, akik munkájuk során gyakran kerülnek kapcsolatba festékekkel, vegyszerekkel. Ilyen szempontból veszélyeztetett foglalkozásúak például a parketások, a szobafestők, autószerelők, borászok, és kozmetikai szolgáltatóiparban dolgozók de a testépítők is.
Ha rendszeresen szedsz valamilyen gyógyszert, mindig konzultálj a kezelőorvosoddal, mielőtt méregtelenítő kúrába kezdesz !

Tanács: A kiegyensúlyozott, zöldségekben, gyümölcsökben, teljes őrlésű gabonákban, sovány húsokban, halakban gazdag táplálkozás energiamentes folyadékban ( vízben) és a testmozgás együttese segíti a méregtelenítés folyamatát.

A méregtelenítés velejárója, hogy a kezdeti időszakban a kiürülő salakanyagok nyomják az idegvégződéseket, ezért fáradékonyság, fejfájás, émelygés tapasztalható. Azonban ez néhány nap alatt megszűnik, sokkal energikusabbak, frissebbek leszünk.
Javaslat:
www.termeszetesenbio.hu webáruház a legjobb áron!
-Máriatövis kapszula
-Puridren :lúgosító- méregtelenítő koncentrátum
-Articsóka tabletta- mikronizált,kivonat
-Mikronizált Béltisztító Psyllium + Inulin
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Nagyon fontos, hogy minden méregtelenítés egy étrendi váltást is hozzon magával. Olyan nincs, hogy nem teszünk semmit, csak veszünk egy terméket és minden megoldódik.