DR. KULCSÁR GYULA- A RÁK ELLEN
Lexikon :
Olyan megbetegedés, amely a rák kialakulásának következtében a szervezet ellátását hátráltatják. A szervezetben lejátszódó folyamatokat és funkciókat károsan befolyásolják. A daganat a test bármely részén kialakulhat.

Dr Kulcsár Gyula irása: Mostanában az a hír járja ,hogy Magyar Doktor megtalálta a Rák ellenszerét.. Hír igaz de ki kell egészíteni azzal,hogy már majd két évtizede elérhetőek a daganatos betegek számára, mint kiegészítő terápia Dr Kulcsár Gyula szabadalmaztatott termékei.
A tudományos felfedezésről és kutatásról szóló leírás , miszerint megtalálta a rák ellenszerét mégis mostanában kapott nagyobb elismerést és hangot. Azonban az elterjedés alapjául szolgáló cikk már 2008-ban íródott, amikor újabb fejlesztés indult. Akkor úgy tűnt, hogy a felfedezés infúzió formájában történő bevezetése a legcélszerűbb. Ezt az élet felülírta.

Mivel a cél az volt, hogy a készítmény minél gyorsabban, minél könnyebben és a legmegfelelőbb formában legyen elérhető a daganatos betegek számára, így a tervezett infúzió helyett Dr. Kulcsár Gyula találmánya italpor formájában került bevezetésre. Az italpor összetétele és a napi dózisa megegyezik a tervezett infúzióéval, ma mindenki számára elérhető és megvásárolható, hatása klinikai vizsgálatokkal igazolt.

Dr. Kulcsár Gyula már 20 éve annak szenteli az életét, hogy kutassa a szervezet Természetes Tumorellenes Védelmét. Kutatásai sikerrel jártak, eredményeit rangos nemzetközi tudományos folyóiratokban publikálta (legutóbb az International Journal of Cancer 2013 márciusában).

www.kulcsargyula.hu

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Németh-Tavasz Brigitta
E-mail: brigitta.nemeth@newdoor.hu