12 JEGY TULAJDONSÁGAI

 

“…És egy reggelen Isten elé állt 12 gyermeke, hogy odaadja a nekik kijelölt ajándékot…”

 

Te, KOS, te kapod az első ajándékot – a becsületet magját. Terjeszted majd a Világban, s minden magból új növény születik. Te leszel az első, aki elveti a jó ötleteket az emberek fejében.
A te jussod az ötletek és a becsület, s ebből születnek majd az életet előre vivő dolgok. A jó munka.
A Kos meghajolt, s visszalépett a helyére.

Te, BIKA, a te mindig olyan élethelyzetbe kerülsz, ami kitartást követel. Ehhez megkapod tőlem az erőt és türelmet. Tudom, téged senki a céltól el nem fog tántorítani, soha nem fog befolyásolni, mit mondanak mások.
A Te jussod az okos erő és kitartás. Ahol te ott leszel, ott mindig lesz egy biztos pont mások életében.
A Bika meghajolt, és visszalépett a helyére.

Te, IKREK, te kérdéseket kapsz, válaszok nélkül, s megkapod a tudást, hogy megtaláld, megértsd a válaszokat, bármit is mondanak, vagy hallgatnak el mások. Te képviseled majd a kiváló megfigyelést és észt egy csapatban.
Az Ikrek megköszönte, s visszalépett a sorba.

Te, RÁK, te fogod az embereket érzelmekre tanítani. Megmutatod, mi az öröm, mi a bánat, mi a sírás és a nevetés. Ehhez adok neked ajándékba családot, te leszel a családcentrikus, aki sosem marad gyökerek nélkül.
A Rák meghajolván visszaállt a helyére.

Te, OROSZLÁN, te a munkához kreativitást kapsz tőlem. Hihetetlen pompát leszel képes művészeteddel varázsolni magad köré, de vigyázz! Ne feledd, a Világot nem te teremtetted. Ha ezt elfelejted, s gőgös leszel, az emberek megvetnek majd. A kreatív teremteni tudás mellé megkapod az örömöt, így amit csinálsz, boldogsággal tölt majd el.
Az Oroszlán a társai közé lépett.

Te, SZŰZ, te kapod tőlem a gondolatok tisztaságát. Te leszel az emberek közt a racionális, aki mindig azt vizsgálja majd, hol a hiba, min lehetne javítani, mit lehetne tökéletesíteni. Alapos leszel, nagyon körültekintő, ehhez komolyságot is kapsz tőlem.
A Szűz megköszönte, s visszalépett a sorba.

Te, MÉRLEG, te nehéz missziót kapsz tőlem. A te feladatod az lesz, hogy emlékeztess mindenkit saját felelősségére. Te leszel az, aki mindig az igazat mondja meg mindenkinek, akinek szemét sosem homályosítja el a hazugság. Te fogod tompítani a széthúzásokat, ehhez sok szeretetet is adok neked.
A Mérleg fejét meghajtva állt vissza társai közé.

Te, SKORPIÓ, te bele fogsz látni mások fejébe, könnyedén kiismered majd őket, s a hibákat nehezen tűröd és bocsátod majd meg. Ösztönös lény leszel, aki még bosszút is áll, ha jogosnak érzi. De ne tedd, mert így elveszted az utad, makacsságod magányban tart. Azonban ha párra lelsz, kitartasz mellette, ehhez végtelen hűséget ajándékozok neked.
A Skorpió megköszönve visszalépett a sorba.

Te, NYILAS, te hozod majd a boldogságot az embereknek, akik könnyedén gonosszá válhatnak. Ahol azonban Te megjelensz öröm jár és remény, így eltűnik a gonoszság. Optimizmusod fog fényt vinni minden sötét zugba, bármerre jársz.
A Nyilas visszaállt a helyére.

Te, BAK, te leszel az, aki mindig nagyon keményen dolgozik, s a társaidat is a munkára tanítod majd. Csökönyösséged, szívósságod visz téged előre. Érezni fogod a nehéz terhet a válladon, de büszkén hordod majd, cserébe mindig találsz földi javakat bármerre jársz. Önuralmat, becsületességet és igazságérzetet ajándékozok neked, hogy bírd majd a terheket.
A Bak megköszönte, s társai közé lépett.

Te, VÍZÖNTŐ, te folyton a lehetőségeket keresed, és meg is látod majd mindenben azt. Képes leszel mindent megújítani. Megkapod tőlem a szabadság, függetlenség ajándékát, de ennek ára lesz, nem fogsz kötődni igazán senkihez. Téged azonban mindenki szeretni fog.
A Vízöntő fejet hajtott, majd visszaállt a sorba.

Te, HALAK, te kapod az egyik legnehezebb feladatot mind közül. Azt kérem, gyűjtsd össze a Föld összes szomorúságát, és hozd ide hozzám. Beleérző képességet kapsz ehhez tőlem, s a legnagyobb ajándékot: egyedül Te fogsz megérteni engem a 12 gyermekem közül, médiumi képességekkel is felruházlak. Nagymértékű fogékonyságot kapsz tőlem.
A Halak meghajolt és visszalépett.

És a gyermekek elmentek, de nem értették teljesen az ajándékot, amit tőlem kaptak, így megint szóltam hozzájuk:

Mind úgy vélitek, hogy a többiek ajándéka jobb, ezért lehetőséget adok nektek, csereberére. Majd gyertek vissza hozzám, ha elvégeztétek küldetéseteket, melyet eredetileg szántam Nektek