CSODÁLATOS GYÓGYULÁS
Szódabona -Citrommal

Ami 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia.
Annyian keresik a gyógyuláshoz vezető utat, és mégis kevesen próbálják meg az alternatív gyógymódot!Pedig ez az egy egyszerű, és nagyon jól bevált gyógymód minig kéznél van... ez pedig nem más, mint a citrom és a szódabikarbóna kombinációja.


A gyógyulási esély függ attól is milyen fázisba van a betegség azaz mennyire erős a szervezetre gyakorolt hatása.

A citrom erős anti-karcinogén tulajdonságokkal is rendelkezik. Sajátossága ,hogy hatást gyakorol a tumorokra és a cisztákra, amellett, hogy a rák minden típusúval erőteljesen veszi fel a harcot. Szódabikarbónával vegyítve pedig egyensúlyba tartja a PH- értéket a szervezetben.

Szintén nagyon erős gyógyító hatást fejt ki a gombás, és bakteriális fertőzések ellen. Hatékony még a férgek, és szervezetben élő belső élősködők felett. Antidepresszáns, normalizálja a vérnyomást, valamint csökkenti a stresszt és nyugtatja az idegeket.

Tény, hogy 1970 óta több laboratóriumi vizsgálat is bizonyította, hogy a citrom elpusztítja a rákos sejtek több, mint felét. Megakadályozzák a rák továbbterjedését, és 10.000-szer erősebb intenzitással hatnak azok ellen, mint a gyógyszerek, a kemoterápia és a narkotikus termékek. 12-féle daganatos betegséggel szemben pozitívan hatot. Mialatt felveszik a harcot a rákkal, addig nem károsítják az egészséges sejteket, ezáltal mondhatjuk dupla hatást érnek el.

Elkészítése:( citrom levét) keverd össze egy teáskanál szódabikarbónával egy pohárban, amit hígítsd fel desztillált vízzel, és a csodálatos ital már is kész! ezt fogyasszt reggeli előtt, éhgyomorra minden nap. Ha még ennél is intenzívebb hatást szeretnél elérni, használj szerves citromot. A szerves citrom ugyanis 100 %-kal hatékonyabb, mint a citrom, ugyanis mentes a káros, permetezett vegyszerektől.

Szintén pozitívum, hogy ez a gyógymód nem rendelkezik a gyógyszerek káros mellékhatásaival, vagy a kemoterápia utólagos következményeivel.

A fentiek kipróbálásánál vagy ki nem próbálásából adódó következményekért a cikk publikálója semmilyen felelősséget nem vállal! mindenképpen konzultálj orvosoddal.