ZSÍRÉGETő
Zsírégető krém házilag, olcsón, és ég a zsír!

Ha nem vagy allergiásak a fahéjra már kezdheted is elkészíteni!
Ezt úgy tudhatod meg legkönnyebben , hogy ha 1-2 cseppet az olajból a bőrödbe masszírozol, és vársz van -e reakciót! Ha rövid időn belül viszket, csíp, ég, akkor bizony ezzel ne kísérletezz! Bő vízzel mossuk le azonnal a krémet! Az teljesen természetes hogy ha melegségérzetet, vérbőséget okoz!

Nem csak zsírégető, hanem hatásos a narancsbőr ellen is, mivel a vérbőséget segít könnyebben lebontani a zsírsejteket, felgyorsítja a méreganyagok távozását szervezetünkből!
Nem utolsó hatása pedig, hogy feszesíti a bőrt, ami simává és rugalmasabbá fog válni rövid idő alatt!

Hozzávalók:
-egy üres flakon
-testápoló
-fahéjolaj
-kókuszolaj /elhagyható/

Elkészítés:
Elsőként egy kis tálkába kb 1 evőkanálnyi kókuszolajat tegyél! folyékony állaga legyen! Viszont ha zsír állagú csak melegítsd, ne forrósítsuk fel!


Ha ezzel megvagy, akkor tedd hozzá a fahéjolaj! Először kb. 15 cseppet! /légy óvatos, mert lehet hogy márkától függően erősebbek az olajok/ Később ha gyengének érzed, akkor még korrigálhatod, több cseppel! Nem szabad túl sokat tenni, mert a fahéj is könnyen okozhat akár égési sérüléseket is a bőrön!Alaposan keverd össze, és egy tölcsér segítségével öntsd az üres flakonba!


Utolsó lépésként hozzá kell adni a testápolót és jól összerázni az egészet!


Ezzel kész is van a krém a has, fenék és combok problémás részének a kezelésére ! Testtekercselésnél is jól bevált dolog.
Legjobb esténként alkalmazni, mivel egy testesebb-olajosabb krém!
Sebes, irritált a bőrünk, akkor ne használjuk!
Továbbá tilos bőrradírozás után is használni!