SÓ FIGYELJ MELYIKET VÁLASZTOD
Betegség az amit megeszünk....Ezért válogasd meg azt is milyen sót használsz...Mert Nátrium klorid nélkül nincs élet de ha van benne kálium klorid is akkor az veszélyes!!!....

Garantáltan Kálium-klorid mentes a patikai só!
Ez a só az élet sója!
Pontosan olyan sót szeretne amit nem is olyan régen lehetett kapni a patikákban?
Akkor Ön jó helyen jár!
Patikai tiszta só, a legtisztább mi kapható!
Garantáltan a legtisztább, 99,98% NaCl tartalom!
A világ legrégebbi kristálysó bányájából Salzburgból!
Száz évvel ezelőtt még a mesék fő mondanivalója az volt, hogy mennyire szeretik az emberek a sót, mára azonban ez a nézet sokat változott. A tény az, hogy a só kihozza az ízeket és az is igaz, hogy szervezetünknek komoly szüksége van ásványi anyagokra, de a manapság használatos mennyiség már gyakran túl van az egészségesség határán, főleg ha ezt a kívánt mennyiséget a rossz minőségű, adalékokkal teli sókból fogyasztjuk!

Sokszor fáj a feje? Itt a megoldás!
Fejfájásra gyógyír: patikai tiszta só+víz

A vízhiányra számos tünet vezethető vissza, többek között gyengeséget, fáradékonyságot, szédülést, fejfájást, izomgörcsöt, magas vérnyomást, valamint a koncentrálási képességnek a csökkenését is okozhatja. Sokan, akik rendszeresen szenvednek migrénes fejfájástól, kétségbeesetten keresik az okát, súlyos betegségekre gyanakszanak. Dr. Lenkei Gábor határozottan állítja, a fejfájások leggyakoribb oka a szervezetben fellépő folyadék-, illetve sóhiány, ha nagyon fáj a fejünk, kapjunk be egy teáskanálnyi – 4-5 gramm – sót, majd igyunk rá egy liter vizet, és szinte teljesen biztos, hogy megszabadulunk a gyötrő érzéstől. Ügyeljünk rá, hogy a só tiszta forrásból származzon! Javasoljuk a tiszta patikai minőségű só fogyasztását!
A só, mint elemi létszükséglet
Persze a só kérdés is sokkal bonyolultabb, mint első pillantásra látszik. A sónak ugyanis alapvető szerepe van a vér lúg-, és savháztartásának egyensúlyában, az idegi ingerek elektromos vezetésében, a szervezet vízháztartásának szabályozásában. A só vizet von el a sejtektől, így biztosítja a sejten kívüli vízháztartást. Szervezetünkben két tenger működik, ahogy mondani szokták: az egyik a sejteken belül, a másik a sejteken kívül. Egészségünk (és hangulatunk) a két tenger egyensúlyától függ. Ha nem iszunk elegendő vizet, a sejteken belül vízhiány lép fel és a szervezet kénytelen a sejten kívüli vizet visszapréselni az életfontosságú sejtekbe. Ám egyúttal parancsot ad a vesének a só visszatartására, hogy megkösse a szervezetben lévő vizet.Ajánlott nátriumfogyasztás az egészségi állapot függvényében
A manapság érvényben lévő általános egészségügyi ajánlás alapján naponta 2300 milligramm nátriumot ajánlott fogyasztania egy egészséges felnőttnek (ez körülbelül egy teáskanálnyi adag), ám amennyiben cukorbeteg, magas vérnyomás betegséggel diagnosztizált vagy vesepanaszokkal küzdő egyénről van szó, az ajánlott nátriumbevitel azonnal 1500 milligrammra csökken.
Az ajánlott határérték természetesen az összbevitelre vonatkozik, vagyis az élelmiszerekben eredetileg megtalálható, az élelmiszer ipari eljárások során hozzáadott és a fogyasztás előtt felhasznált nátriummennyiségre.


Ennek a cikknek a hatására kezdtem el foglalkozni a témával, érdemes elolvasni: >>> tovább a cikkre!<<<Engedje meg, hogy feltegyek egy őszinte kérdést Önnek. Szánna rá napi szinten 11.-Ft-ot, hogy egészségesebben éljen? Mert körülbelül ennyibe kerül, 15 gr*365nap/525Ft… Egy embernek egy átlagos éves só fogyasztása.


Kedves olvasó, amennyiben a következő gondolatok járnak a fejében:

– hol kapható tiszta konyhasó?
– vajon ez a legtisztább só?
– ebben a sóban biztos nincsen kálium-klorid?
– biztosan ez a gyógyszertárban kapható só?
– tiszta só (tiszta nacl)?
– tiszta nacl só hol kapható?

Akkor Ön jó helyen jár!

Oldalunk azok számára jött létre, akik nem kívánnak fogyasztani a jelenleg forgalomban lévő sókból. Az általunk forgalmazott patikai só, gyógyszerkönyvi tisztaságú, és garantáltan kálium-klorid mentes! Szóval csak gondolkodni kell, mit is tanultunk az általános iskolában? A só NaCl. Mit is mond a Magyar Szabvány, amit eleink nem véletlenül vettek szabvány alá, szinte kőbe vésve? Azt, hogy a közvetlen étkeztetésre szánt sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia!

Ezzel szemben mi történik kis hazánkban?

Kérem tegyen egy próbát! Menjen el egy olyan szupermarketbe ahol legalább húsz fajta sót lehet kapni, vizsgálja meg a termékeket egyenként! Jegyezze meg, hogy milyen anyagokat tartalmaznak a nátrium-kloridon kívül! Segítek Önnek, olyan anyagok lehetnek benne amit Ön nem igazán szeretne elfogyasztani!

A jelenleg kaphatóakban majdnem mindegyikben van kálium-klorid, tudja mire használják?

Szívmegállításoknál műtéteknél, és halálos ítéleteknél az USA-ban!

• A méreginjekció általi kivégzéshez – az elítélt szenvedéseinek minimalizálása érdekében – három, meghatározott sorrendben beadott vegyi anyag szükséges. Az elítélt először nátrium-pentotált, egy gyorsan ható altatót kap; majd a pankurónium-bromid nevű erőteljes bénítószer következik; végül pedig a szívleállásáért felelős kálium-klorid zárja a sort.

(Forrás: http://natgeotv.com/hu/halalsoron/tudaon)

Rendszeres adagolása érzelemhiányos állapotot idézhet elő, így nem javasolják a konyhasó, azaz a nátrium-klorid helyettesítésére!