GRABOVOJ ÉLETE

 

Grigorij Petrovics Grabovoj 1963. november 14-én született Bogara-ban, egy kazahsztáni faluban.

Tanítása középpontjában az egyetemes, örök fejlődés szerepel.

A matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora és akadémikus.

Munkája elsődlegesen a globális katasztrófák megelőzésére irányul.

Nevéhez olyan új tudati technológiák, alternatív gyógymódok fűződnek, amely minden egyén tudatának a fejlesztéséhez járulnak hozzá.

Tisztalátása már kora gyermekkorában megnyilvánult, a csernobili katasztrófát is előre jelezte.

Kivételes adottságokkal született, már kora kisgyermekkorában teljes pontossággal előre megmondta az eseményeket, az egyetemi tanulmányai után a taskenti Állami Repülőgép Társaságnál az elnöki és állami repülőgépeket ellenőrizte műszakilag, állapotukat pusztán tisztánlátásával leírta, (ezt több mint 400 jegyzőkönyv őrzi).

Ezek után az Orosz Föderáció Űrrepülőgép Irányító Központja felkérte, hogy a MIR űrállomáson felmerülő műszaki hibákat a Földről, tisztánlátásával megállapítsa.

Hangsúlyozom, jegyzőkönyvek sokasága őrzi azt, hogy mindig 100 %-os pontossággal megállapította az űrsiklók, a repülőgépek és atomreaktorok műszaki hibáit.

 Maximális eredményességgel elősegítette a legsúlyosabb, halálos betegek gyógyulását.

A Bioenergiainformáció és előrejelzés irányítás alapján a legjobb gyógyító címet kapta!!!

Életesemények irányítása, sejt-, és szervregenerációval kapcsolatosan rengeteg könyvet írt ezen módszerekről, melynek egyik alapkövét képezik a számsorokhasználata, illetve a geometriai formákkal végzett munka jelenti.

Munkájának a hatásfoka kimagaslóan magas.

Információs szintről dolgozik. És erre tanítja az embereket, könyveivel , előadásaival és rendszeres összpontosításokkal. Mindenki megmentéséért, és az összehangolt harmonikus fejlődésért dolgozik.

Küldetése:

a Föld megmentése Grigorij Petrovics Grabovoj tisztánlátó, a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora, akadémikus. Nevéhez többféle alternatív gyógymód fűződik, többek között a gyógyító számsorok használata is. 

Csatlakozz!

Mindennap reggel 9-kor és este 19-kor Makro megmentés a földért!

https://www.youtube.com/watch?v=Ebcg99SFdug