SZÁMSOROK HASZNÁLATA

Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd fehér fényben világítani, és ezt a fényes sámsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat.


- Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe.

A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe.


- Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel.

Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani!


- Írd fel egy papírra és hord magadnál, vagy a beteg testrésznél.
- Írd a testedre, ruhádra.
- Írd fel a tükörre, számítógépedre, asztalodra, falra, bárhova, és nézegesd sokszor.
- Aludj a gyógyító számsoron.
- Másnak is segíthetsz vele. Gondolj a gyógyítandó személyre, és a homlokára összpontosítva mondd el az őt gyógyító számsort.
- Állatokat is gyógyíthatsz vele.
- A gyógyító számokkal feltölthetsz tárgyakat is.

Ha például egy házat szeretnél eladni, keress harmonizáló számsorokat és a fenti mód valamelyikével, töltsd be a házba a számsor rezgéseit. Például az arany gömbbe képzeled bele a 1888948 számot, ami az átváltozás negatívból pozitívvá rezgést jelenti, vagy a 1231115025 számot, ami a Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka rezgése, esetleg a védelem számát, a 71931-et, vagy a minden sikerül, minden lehetséges 5197148 számsort.

A számokat felírhatod a falra, vagy lásd, ahogy a falakon vibrál fehér fényben, vagy vizualizáld az arany gömböt, amint a számsorral a házban óriásira nő és betölti az egész helységet.

Bízz a kreativitásodban!

Ha feltöltöd pozitív rezgéssel a helyet, azt a vevők is érezni fogják, és vonzóbbnak érzik majd a házat.