HA DOHÁNYZOL EZT OLVASD EL

 

. Hagyma, Fokhagyma, Kurkuma és GYömbér

Olyan gyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek amit már a gyógyszeripar is elismer,

-A fokhagyma,: már 4.000 évvel ezelőtt egy kínai fűszerész feljegyzéseiben írt róla.

Az egyiptomiak már használták sebek gyógyítására, továbbá fertőzések, daganatok és bélparaziták ellen is. A légző-, mind a bélrendszer fertőzéseire alkalmas megoldás.

A fertőzéses megbetegedésektől pedig folyamatosan védenek.

A  szervezet természetes antibiotikuma! Rákellenes tulajdonságaik miatt számos rosszindulatú daganatot lehet megelőzni rendszeres fogyasztásuk által.

-A Gyömbér: Szintén csodaszerként ismert.

Többek közt azzal a tulajdonsággal is rendelkezik, hogy a dohányzás következtében kialakult lerakódást felszabadítja.

-Kurkuma: Ez a csodálatos sárga fűszer gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, . Antibakteriális, vírusölő és rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Készítsd el te is a tüdő megtisztítása érdekében.

Hozzávalók: 400 gramm hagyma, 1 liter víz, 400 gramm barna cukor, 2 evőkanál kurkuma, egy hüvelyknyi apróra reszelt gyömbér.

Elkészítés: Az 1 liter vizet , és a cukrot, forrald fel . Add hozzá a megtisztított és négybe vágott hagymákat, a reszelt gyömbért. Amikor felfőtt, vedd kisebbre a lángot, majd keverj bele a kurkumát, és addig forrald, míg felére csökken a keverék. Tárold egy jól záródó üvegben a hűtőszekrényben, majd minden reggel éhgyomorra és este étkezés után két órával egyél meg belőle két evőkanállal. Jó tisztulást