KöVI SZABOLCS

Lazulj el a hétköznapokon is  Kövi Szabolcs varázslatos meditációs hanganyagai segítségével!

 

„ Sétáltál már egy szép, napfényes őszi, vagy tavaszi délelőttön, amikor önkéntelenül úgy érezte, jó kedve támad attól, hogy a világ éppen a legszebbik arcát mutatja neki. Zenémbe ezt a titokzatos örömkeltő napfényt szeretném belesűríteni, a nehezen megfogható de mindenki számára érthető információt, a harmóniáról, boldogságról...” Kövi Szabolcs

Pánsípon

Tanult hangszere, a fuvola mellett sokféle fúvós hangszeren játszik, 
többek között pánsípon. Sokan várták már ezt a CD-t, régi adósságot törlesztet tehát Szabolcs a csupa szívhez szóló, dallamos számmal, mert  a pánsíp hangja maga a színtiszta romantika.

Megjelenés: 2014. 11. 10.
Műsoridő: 67.00 perc
Hangulata: relaxáló
Számok címei: 1. A szív dala Az éj csendje 3. Kék madár I. 4. Kék madár II. 5. Főnix 6. Meteórák 7. Egyszer volt… 8. Naplemente 9. Pillangótánc 10. Orgona keringő 11. Csónakos 12. Az ég kapuja 13. Tengerek mélyén 14. Végtelen mezők 15. Az erdő mélyéről hozza a szél 16. El condor pasa 17. A szív dala II. 18. Mint az égben

 

A nyugalom szigete

2011-ben volt egy hasonló lemez, 
 

a Himalája meditáció, amely csak egyetlen 73 perces számot tartalmazott. A visszajelzések alapján nagyon kedvelt a hallgatók körében ez a fajta meditatív zene, amely végig egy hangulatban marad.

Ezen az albumon a főszerepet az indiai bansuri (nádfuvola) játssza, mely lágy és szívhez szóló hangjával valósággal elringatja az embert.  A háttérben keleti, pentaton skálán játszó citerák hallhatóak.  60 percig ugyanazt a hangulatot kapja a hallgató, egy pihentető utazást a “nyugalom szigetére”!


Megjelenés: 2014. 11. 10.
Műsoridő: 60.00 perc
Hangulata: meditatív, relaxáló

Aludj szépen

 


Sokan Kövi Szabolcs zenéire altatják, nyugtatják gyermekeiket, egészen csecsemő kortól kezdve. Kisfia születése inspirálta, hogy készítsen egy speciálisan erre a célra használható albumot. Azt a hangulatot próbáltam megfogni, amit gyermekkorom romantikus, felhúzható, zenélő házikói adtak. A gyerekek ugyanis jobban figyelnek a magas hangokra, azokat jobban hallják, főleg a babák.

Tipp: állítsa a lejátszó hangerejét egészen halkra, használjon hangulatvilágítást, töklámpát.

Megjelenés: 2014. 11. 05.
Műsoridő: 55.00 perc
Számok címei: 1. Pillangók tánca 2. Tündérlámpás 3. Házikó 4. Kishajó 5. Erdei tündér 6. Hajnali dér 7. Meleg kuckó 8. Aludj szépen 9. Lángocska 10. Apa mesél 11. Szép álmot
Előadja: Kövi Szabolcs: xilophone, hapi, billentyűsök, zeneszerzés, hangfelvétel

 

A Csakrameditáció című régi-új CD.


Az 1996-os zenei anyag újrakiadása megduplázta a műsoridőt a csakrákhoz rendelt hét számban, így azok 7x4 percről 7x8 percre emelkedtek. A jógások, meditálók régi kedvence ez a lemez, amelyet sokan kerestek, ezért korlátozott példányszámú újrakiadására került sor. A zene végig nyugodt, meditatív hangulatban marad, ezért hasznos társa lehet az ilyet kereső masszőröknek, wellness, pilates és jóga foglalkozásokat vezetőknek, és minden belső békét kereső zenehallgatónak!

 

Műsoridő: 73.00 perc 
Hangulata: relaxáló
Számok címei: 1. Muladhára 2. Szvadhisztána 3. Manipura 4. Anáhata 
5. Visuddha 6. Adzsna 7. Szahaszrára 8. Beyond the Superconscious Mind

Zarándok

A Zarándok képzeletbeli személy, az album pedig a Földet bejáró út emlékeit idézi fel zenében. Bármelyikünk lehetne ez a megtisztulást kereső ember. A zarándokút az élet analógiája, hiszen elindulunk, keresünk egy célt és reméljük, hogy közben megtaláljuk minden kérdésünkre a választ.
A szerző ajánlása: tanuláshoz, relaxációhoz, elmélkedéshez, alkotáshoz, autóvezetés közben. Kevésbé ajánlható: masszázs, meditáció.
Megjelenés: 2005.10.20.
Műsoridő: 51.27 perc, audio CD
Hangulata: relaxáló, dinamikus
Számok címei: 1. Változó szél 2. Ősi templom 3. Hosszú ösvény 4. Őserdő titka 5. Szavanna 6. Kék ég 7. Beavatás 8. Vörös nap 9. A fák népe 10. Öböl 11. Alvó vadon 12. Vándor 13. Nyugodt szél
Hangszerek, előadó: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, tilinkó, okarina, pánsípok, ütőhangszerek, AkaiZ4 Sampler, Spectrasonics hangminták: Heart of Africa, Heart of Asia, Supreme Beats, Vocal planet, Liquid Grooves, Hans Zimmer Guitar.

Angyali sugallat

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. 
Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Ez a zene segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat.
Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz….
Az album hangulata nagyon nyugodt, lebegő, felemelő és pozitív, ezért ajánlom meditációhoz, relaxációhoz, terápiához, alkotómunkához, pihentető alváshoz, gyermekek nyugtatásához is !

Megjelenés: 2013. 10.
Műsoridő: 60 perc
Hangulata: meditatív
Számok: 1. Inspiráció 2. Szelíd érintés 3. Gyermekem angyala 4. Angyalok földje 5. A béke angyala 6. Angyali szeretet 7. A Fény 8. Magány a felhők között 9. Ámor 10. Csodálatos élet 11. Megbékélés 12. Aki átkísér 13. Szférák zenéje 14. Visszatekintés 
Előadják: Kövi Szabolcs: zeneszerzés, hangfelvétel, saját szemplerek, fuvola, ír furulyák, bawu, okarina, ney, indián szerelmi furulya, melodion, futujara, bansoori, hárfacitera, citera, shanti, chimes, harangok, csengettyűk, (Szemplerek: Spectrasonics: Vocal Planet, Tonehammer: Francesca, East West: Ql Voices of Passion), Lévai Mária: hárfa, Ruzsicky Nóra: ének, Kövi Arthúr Bálint: cselló