őSZ
Az Ősz derekán járunk de azért még jöhet a vénasszonyok nyara.
Elszomorodsz te is az esős -fázosabb idötől?
 
Azért, mert már nem olyan meleg az idő, még nem lőttek az évnek!
 
Igaz hidegebb az idő, mégis ha teheted mennyetek ki a természetbe  mert gyönyörű. Ősszel a természet talán legszebb színeit mutatja, fantasztikus az a látvány , amikor a sárguló leveleket megvilágítja a lemenő nap sugara! Használd ki az ősz ajándékait.
 
Ha van módod még nyaralásra, az a legremekebb helyzet. 
 De egy kirándulás a közeli erdőben  az otthon készített szendvicsek elfogyasztásával is új erőt adhat egy nehéz hét után. 
 

Az ősz színes leveleivel elvarázsol, és az anyaföld visszahívja az övéit -a virágokat, a leveleket,- és velük együtt minket, embereket is - először önmagunkba, majd az életünk végén önmagába. A hívás az élet megfoganásával kezdődik, édesanyánk, a Földi Anyácska előhív bennünket a biztonságot adó pocakból. Az évszakok változásai, a természeti ciklusok évről-évre készítenek fel bennünket az öregedésre, elmúlásra - a testünk földdé válására.

Az elmúlás, a halál a modern emberben legtöbbször félelmet kelt, rettegést. A halálfélelem, az "élet elvesztésétől való félelem" zsigeri szintről intenzíven hat ránk. Látjuk körülöttünk az öregedő embereket, szeretteink távozását. Tudjuk mi is sorra kerülünk egyszer.

Ez félelemet, szorongást vált ki és az évszak látható jeleivel egyre erősödik bennünk.

 

 HÓNAP IDÉZETEI:

Amikor a lelki úton járunk, akkor olyanok vagyunk mint aki egy lámpást tart a kezében.
A lámpás fénye megvilágítja az utadat de másokét is, ezért jól láthatóvá és sebezhetővé válhatsz.
Fényed által bárki megláthat akinek nem olyan tiszták a szándékai, és nem akarja, hogy bevilágítsd mások útját vagy szeretné birtokolni az energiádat.

Bármilyen kiegyensúlyozatlanság védtelenné tehet minket, és akaratunkon kívül utat engedhetünk, hogy az árnyék behatoljon az életünkbe.

Az árnyékminőség bármilyen alacsony rezgésből állhat,- harag, gyűlölet, félelem, depresszió.
Ha rosszindulatú, bíráló, haraggal teli érzelmeket, gondolatokat irányítanak feléd, akkor az a nyílvesszőhöz hasonlóan hatolhat be az energiarendszered gyenge, sebezhető területeibe.
Ez általánosságban nem tudatosan és irányítottan szokott megtörténni, de sajnos a mai világban már azzal a céllal is előfordul mindez, hogy kibillentsenek a középpontodból, és amiben eddig hittél, amiről meg voltál teljes hittel győződve, már abban is kételkedővé válj.

Az a betegség, amely böjttel nem gyógyítható, az gyógyíthatatlan – Jurij S. 

A magány és a böjt régi bevált módszer az olyan meditációs gyakorlatok támogatására, amelyek megnyitják a tudatalattihoz vezető utat – Carl Gustav Jung

KTUÁLIS PROGRAMOK,ÚJDONSÁGOK
 

 

Hiszek abban, hogy testtel, szellemmel és lélekkel egyaránt tudatosan törődni kell ahhoz, hogy harmóniában élhesünk . Ehhez szeretnék segítséget nyújtani gondolatokkal, tanácsokkal,szakértőkkel.

De  ne csak kívülről keresd az erőt, hiszen benned is adott és bármikor pozitív célok szolgálatára állítható

Hónap bölcsessége  

  SzeptemberAz élet viharában a barátok a szivárványok..

Október: Égesd a gyertyákat, használd a vasalt terítőt, viseld a díszes fehérneműt. Ne őrizd őket a különleges alkalmakra. Minden nap különleges.

 

Október: A lép hónapja.

Végre egy hónap, ahol már valamitől tartózkodni is kell. Ebben a hónapban kerüljük a zsíros és sült ételeket és éhgyomorra egy ½ citrom levét igyunk meg egy apró csipetnyi kis sóval benne. De ha inkább teások vagyunk, akkor ebben a hónapban a borbolya és/vagy pitypang teát ajánlanánk, természetesen éhgyomorra.

Az idei évben véget ért egy hosszú kilenc éves ciklus és hamarosan új időszámítás kezdődik az életünkben. A jó hír az, hogy a nehezén már túl vagyunk, ami most jön az már az újrakezdést és a csodák megérkezését igéri számodra
 
Az Októberi Tarot kártya sok fényt és erőt ígér neked

Az októberi Tarot kártya a Nap és a 19-es számot viseli. A Nap energiája, most fényt és megvilágosodást és nem utolsó sorban végre örömet hoz számodra az idei éveben talán először. Most előszőr láthatod világosan mindazt az átalakulást, amin keresztülmentél nem csak az elmúlt kilenc hónapban, de az elmúlt kilenc évben. A most érkező energiák hatására képes bölcsességgel és szeretettel nézni az életed eseményeit és meglátni még a legnagyobb problémában is a jót és a felemelőt. A Nap energiája megtisztulást és feltöltődést hoz számodra és ezt a fényt nem odakint, hanem odabent kell keresned. Szánj időt arra, hogy megerősíthesd a belülről ragyogó fényt

 
A Novemberi Tarot kártya gyógyító erőket és segítséget ígér neked

A novemberi Tarot kártya A Feltámadás és a 20-as számot viseli. A Feltámadás kártya energiája egyértelműen gyógyító erőket hoz számodra. Bármilyen lelki vagy fizikai probléma, betegség az amin keresztül kell menned, novemberben megtalálhatod a gyógyírt vagy a megoldást. A megoldást nem várt segítségként, nem várt helyről, nem várt pillanatban érkezik, mint az égi erők összefogása, hogy segítséget nyújtsanak számodra. Légy nyitott és kérd tudatosan a gyógyító és segítő erőket. Úgy fogod érezni, mintha egy láthatalan kéz nyúlna feléd, hogy felemeljen téged

 
A Decemberi Tarot kártya az életed minden területén sikert ígér neked

A december Tarot kártya a Viág és a 21-es számot viseli. A Világ kártya energiája sikert és beteljesülést hoz neked, bármilyen cél vagy álom lebeg is a szemed előtt. Ha kérsz most kérj nagyot, ha álmodsz, most álmodj nagyot. Ne korlátozd magad sem gondolatokkal sem tettekkel. Mondd ki minél gyakrabban, hogy “Képes vagyok rá! Minden erő engem támogat!”. Ha tudatos vagy rendkívüli erőket hozhatsz mozgásba, amelyek mindegyike ott áll majd a hátad mögött és emel téged egyre magasabbra.