SPÁRGA RÁKRA

Spárga (növény)

Barátnőm férje rákos volt, elkeseredésükbe persze minden alternatív lehetőséget is kipróbáltak ...

Történetük: Egy külföldi ismerősük küldött nekik egy cikket "Spárga a rák ellen" címmel (kiadva Cancer News Journal,  1979. december)

Barátnőm minden nap pépesített egy adag spárgát és a férje 4 evõkanállal vett be belöle reggel és 4 evõkanállal késöbb a nap folyamán.

 Ezt egy hónapig csinálta.

 Egyébként kemo tablettákat szed .  A rákos cellák száma 1 hónapnegyedére csökkent . Az onkologus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.

HOGY CSINÁLD?

 

A kezeléshez  a spárgát Főzd meg!

A megfözött spárgát turmixold össze pépes állagúra egyél belőle a többit  tedd be a hütõszekrénybe.

Alkalmazás: 4 evõkanállal enni belöle reggel és 4 evõkanállal este.

 2-4 hét elteltével csináltas labor vizsgálatot, nagyon remélem  nálatok is eljön a várt eredmény...

Lehet híggítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben.

"ami a gyógyításra jó, az a megelõzést is elõsegíti."

 

A folyamatzos visszajelzések alapján megvagyok gyözödve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.

1. történet:  Egy férfi reménytelen  Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült.  Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.

2.történet: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhójag és prosztata ráktól szenvedett több éven keresztül.  Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát.  3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan müködtek.

3. történet: Egy férfi, akinek tüdõrákja volt műtétet javasoltak..  A mütétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás.  A férfi áprilisban hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni.  Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.

4. történet:  Egy asszony évek óta bõrrákban szenvedett.  Többféle bõrrákot is diagnosztizáltak nála.  3 hónapos spárga kúra után a bõrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bõre teljesen rendbejött.  Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdödött.  10 alkalommal esett át vesekõ eltávolításon, levolt százalékolva a veséje állapota miatt.  A spárga kúrának túlajdonítja a veséje gyógyúlását is.

Kérlek bennetek  hogy tovább népszerüsítsétek a jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetrõl kapjunk információt, melyekkel sikerül meggyözni a kételkedõ egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról.

A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktiv szerepe van abba, hogy megakadalyozza a sejtek növekedését.  Ez ókból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését.  Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyõzésében és az egész testre üdítõleg hatnak.