9-ES ÉVED VAN?

 9 

Egy nagy kilenc éves ciklus ér véget, ami sokszor megterhelő volt számodra, ugyanakkor óriási fejlődést hozott az életedbe. Gyakran úgy érezted, hogy csupán egyhelyben topogsz és nem történik semmilyen előrelépés, hidd el azonban ennek épp az ellenkezője történt. 

Ahhoz, hogy betöltsd a 2016-os év küldetését az érzéseidre kell hallgatnod és ezek a legtöbbször éppen ellentétes vágyakat ébresztenek benned, mint, amit a külvilág várna tőled. Akárhogy is döntesz most az életedről egy dologban 100%-ig biztos lehetsz, hogy valakinek az érdekei sérülni fognak. Nagyon sokan lesznek, akiket magad mögött kell hagynod emiatt, akik nem tudnak követni azon az úton, amire ebben a pillanatban lépsz rá.

Egyáltalán nincsenek véletlenek...

Még a betegségek, a balesetek és a veszteségek is olyan üzenetek számodra, amik igyekszenek felhívni a figyelmedet, hogy letértél az előre kijelölt utadról, amit önmagad számára határoztál meg. A belső irányításod az egész életedben azon dolgozik, hogy segítsen neked véghez vinni az élettervedet és ha te nem akarod meghallani az üzeneteit, akkor olyan drasztikus eszközökhöz kell folyamodnia, amikből végre megérted, hogy nem jó úton jársz.

Amikor úgy érzed, hogy az életed szerencsés periódusába léptél, akkor sem véletlenül történik mindez. Szerencse valójában egyáltalán nem létezik, valójában sokkal inkább arról van szó, hogy a szerencsés időszakban öntudatlanul összhangban élsz az életterveddel.

Meg kell végre értened, hogy mindent
te magad alakítasz magad körül

A 2016-os év legfontosabb üzenete éppen abban áll, hogy a belső irányításoddal összekapcsolódva megvalósítsd a legmerészebb álmaidat.

 

El kell fogadnod, hogy mindent, ami történik veled te magad vonzol az életedbe, azáltal, hogy tudatosan vagy öntudatlanul rendelkezel róla. Itt az ideje, hogy végre az történjen az életedben, amit te akarsz, ami összhangban van a feladattal, amire megszülettél. Csak ez tesz téged spirituálisan is felnőtt emberré a 2016-os évben.

 

 

 Ha elég erős és fegyelmezett vagy, akkor nem a félelmeid, hanem az álmaid, a legmélyebb vágyaid válnak valósággá.

 KEZDJ EL ARRÓL BESZÉLNI, AMIT MEG AKARSZ KAPNI AZ ÉLETEDTŐL.

SOHA TÖBBÉ NE BESZÉLJ ARRÓL, AMIT NEM AKARSZ!

Mesélj az álmaidról másoknak és mesélj róla magadnak is minél többet. Ha van valami, amit igazán el akarsz érni, akkor mondd el minél többször, hogy mire készülsz. Persze ne csak beszélj róla, hanem cselekedj is.

A tudatalattid igencsak furcsa képződmény, mert amiről elegendően sokat beszélsz előbb utóbb valóságként fog beépülni a tudatalattidba és automatikusan elkezdesz dolgozni a megvalósításán.