TEGYÉL MAGADÉRT!

Azt mindenki tudja ,hogy  gondolataink hatással vannak az érzelmeinkre .

Pontosan úgy érzel, ahogy gondolkodsz. Csak akkor lehetsz boldog, ha előzőleg boldog gondolataid voltak. Az érzelmeid pusztán lehetővé teszik számodra, hogy érezd, amire gondolsz....

Életed mindig a gondolataidat követi.

Ha folyamatosan  boldog, örömteli gondolatokat táplálsz magadban, értékes, életvidám, örömteli embernek fogod megélni magad, és más elégedett, értékes embereket vonzol magadhoz, összekapcsolódsz az élet áldásaival, az előbbre jutással, a jó dolgokkal.

 

Éppen ezért fontos, hogy minden nap tudatosan és hatékonyan programozd magad áldást hozó kinyilatkoztatásokkal, megerősítésekkel.

Tudodd ,hogy csináld ?

 

1.  Mindig jelen időben legyen megfogalmazva amit szeretnél.

2. Legjobban akkor működik ha minden reggel, közvetlenül ébredés után és minden este elalvás előtt az általad kiválasztott megerősítést mondd el 21x egymás után, mivel ez a két időpont a legkedvezőbb az önbefolyásolás számára.

3.  Fontos, hogy hangosan kell kimondanod. Ennek oka az, hogy ha elég hangosan beszélsz, a kimondott szavak automatikusan,  füleden keresztül tudattalanodba hatolnak  a tudatalattidba.

4.   Zaklatott, elkeseredett állapotban nem szabad programozni  mert megzavarodik a tudat. Teremts belső nyugalmat elmédben mielött elkezded.

5. Képzeld el és érezd, amit kimondasz! Hidd el hamar hatása lesz, mert  az érzelmek azok, amelyek valójában behatással vannak rád. . Az érzelmek kiváltásában pedig sokat segíthet a zene és az éneklés. 

Ehhez Kövi Szabolcs és Bagdi Bella zenéit szívből ajánlom . 

Új és régi lemezeik itt :    http://www.talpgyogyasz.hu/index.php?id=45

Ha kitartó vagy a rendszeres és állandó pozitív gondolatok ismétlésével eléred célod!. Ha ezt nem így érzed, annak  oka lehet: vagy  nem gyakoroltad elég sokáig rendszeresen vagy nem érzed át kellőképpen ....stb

Agykontrolos múltamból hozott mondatok még mindig aktuálisak.

Pedig olyan 25 év telt el azóta.

“Minden nappal minden szempontból mindig jobban egyre jobban vagyok.”  

Ez a mondat az egyik leghatékonyabb pozitív megerősítés.  

Szerinte, ha csak ezt az egy mondatot ismételgetnénk reggel és este, meg napközben bármikor, már az is elegendő lenne.

Ne csak akkor használd , amikor nem sikerül valami, vagy betegek vagy, hanem akkor is, amikor boldognak, egészségesnek,  érezed magad.


 José Silva, az agykontroll kidolgozója és Emil Coué tudat kutató vezér mondata is ez volt . Ezért taníthatta Domján László is nekem azon a tanfolyamon ,ahova nem véletlenül jutotttam el...

Ha szeretsz énekelni, alkalmazhatod énekelve is!

Naponta végezd a gyakorlatokat, és gondolkodj el életed kérdésein. A meditáció elindít a fejlődés útján. Ne az az ember légy, aki holnap akar boldog lenni, legyél boldog ma! Gyűjtsd a tapasztalatokat, hogy egyre több legyél általuk; légy bátor és élj!