2017

Szeretettel köszöntelek , itt a TAVASZ  újra!

 Asztrológiai előrejelzés:

 

Április második fele

A Szaturnusz a benned lévő tapasztalatok bölcsességét és kikristályosodását szimbolizálja, a benned lévő Mestert.

Aki pont ott, pont azt teszi, aminek helye és ideje van. Aki Valódi abban a tekintetben, hogy nem elszállt illúziókat kerget, hanem stabilan a MOST-ban van.

Ennek próbájára kerül most sor: az életed, a benső világod vajon mennyire Valódi? Mennyire vannak benne illúziók, azaz olyan területek, amelyekre nem mersz ránézni, amit kerülsz, amit nem fogadsz be, ami elől menekülsz?

Mi az, ami nincs kikristályosítva bensődben, csak egy elképzelés, amiről mégis azt hiszed, hogy tudod?

Itt bizony most ledől MINDEN illúzió. Minden, ami csak vágyálom, amit csak szeretnél hinni magadról, de valójában délibáb, az most kiderül. Nagy erő jelenik meg, ami ezt előhozza. Most jött el a Valódiságod próbája!

 * * *

A Vénusz a Szaturnusszal kvadrát kapcsolatot hoz létre. Kiemelt fontosságú, hogy most megértsd a választ arra a kérdésre, mennyire hatja át az életedet a hitvilágod, vagyis mennyire tudod a FIZIKAI SZINTEN is megélni azt, amiben hiszel?

Például ha hiszel az angyalokban, akkor azt kell őszintén megvizsgálnod, hogy milyen konkrét megtapasztalásaid voltak ebben a témában, és mik azok, amiket csak hallottál és elhittél, elképzeltél magadnak?

Ugyanígy megemlíthetnénk a spiritualitás bármilyen területét is: vannak jól hangzó frázisok az asztrológiai irányzatokban, a gyógyító technikákban, az oldások során, de azokat valóban éled és tapasztalod?

A tapasztalataid bebizonyították, hogy tényleg úgy vannak, vagy csak elképzeled őket, és a valóság talajáról elrugaszkodva hiszel bennük?

Ez a „gyakorlati” hit próbája az életedben. Lehet, hogy másnak nem tudod bebizonyítani a hitedet, hiszen ezért hit, de legalább önmagad számára legyen 100%-os a bizonyosság! 

* * *

Az energiák mind arra mutatnak, hogy a belső változások látszólag, mintha szándékosan nehezítve lennének.

A tapasztalataid alapján legyél kész elengedni mindent, legyél nagyvonalú, merj a Fénybe nézni, merj fölé emelkedni mindennek, ami visszahúzna.

A bátorság ideje van, legyél könnyed és laza, ne rögzülj be!

A kihívásokon próbálj meg nevetni, még a legszerencsétlenebb helyzetben is, ez bizony varázserővel tud hatni. S mivel a napokban a szaturnuszi energiák terén vannak a legjelentősebb üzenetek, ezért a blokkok lesznek nagy segítségedre.

Ezek azért támogatnak, hogy lerakhass mindent magadról, ami nem a tiéd, csak cipeled már eónok óta. 

 

Április vége

A párkapcsolatokban most esetleges szembenállás vagy küzdelem jelenhet meg, de ha bölcsek vagytok, akkor ez az időszak egy nagyon erős közös teremtésre is lehetőséget ad.

Valójában ez ugyanaz az erő – a tűz ereje –, ami lehet romboló is, de ugyanakkor éltető és támogató is!

Hiszen minden pillanatban az oxigén elég a testedben, ami által növekedhetsz – ugyanígy lehet most férfi és nő együtt a teremtésben.

Engedd el az egódat, és bízd magad a párodra, még ha ez ellentétben áll is azzal, amit gondolsz, mert most a másik szerepét mélyebben megértheted.

 

virgo

 

Forrás:Balázs Kunó irásából